ZEER BELANGRIJK VOOR MIJN BLOGVOLGERS BUITEN TIENEN !!!!! ZEKER LEZEN!!!!

ZEER BELANGRIJK VOOR MIJN BLOGVOLGERS BUITEN TIENEN !!!!! ZEKER LEZEN!!!!!

Ik heb opgemerkt dat er sommige van mijn Volgers zich hebben uitgeschreven u!it mijn mailinglijst, nadat ik enkele berichten heb geplaatst die bedoeld waren voor de plaatselijke Gemeenschap.

Ik kan best begrijpen dat iemand in, bijvoorbeeld Amerika geen interesse heeft voor een plaatselijke activiteit van onze Gemeenschap.

Evenwel, de lessen die ik plaatselijk geef rond voeding, bewegen, gezondheid, pijnbehandeling en nog veel meer, zullen vanaf volgende week ook op video worden vastgelegd en daar eenieder dit kan ondertitelen in zijn eigen taal, (zie de link beneden), zal het zeker voor iedereen, waar ook ter wereld, interessant blijven om deze blogberichten te blijven volgen.

Ik zal in de toekomst bovenaan ieder bericht vermelden “enkel bedoeld voor de plaatselijke Gemeenschap” of “Bericht bedoeld voor iedereen”

Zie hier hoe U al de You Tube video’s kunt ondertitelen in uw eigen taal. Deel het met al uw Volgers op de Social-Media. Iedereen kan deze belangrijke “GRATIS” informatie goed gebruiken

index See more

Bedankt voor het volgen van dit Blog

Groetjes

Theo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s